Second opinion op MKBA wijst uit: De Nederlandse economie is beter af zónder Lelystad Airport

Het definitieve rapport van de Second Opinion van de kosten-batenanalyse Lelystad Airport uitgevoerd door de economen Walter Manshanden van NeoObservatory en Leo Bus ligt er en de resultaten zijn opzienbarend.

De resultaten wijzen uit dat het economisch belang voor Nederland zoals is gesteld als motivatie voor de ontwikkeling van Lelystad Airport niet zijn zoals eerder gepubliceerd in de ‘verkennende maatschappelijke kosten-batenanalyse’ (MKBA) voor de luchtvaart. Dit rapport is in 2018 in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat opgesteld door de adviesbureaus Decisio en SEO.

–> Lees snel waar dit over gaat op het Q&A formulier
–> Lees het persbericht
–>
Lees het volledige rapport

Q&Aformulier:

Download de Q&A/ lees op mobiel

 

Persbericht:

Download het persbericht/ lees op mobiel

 

 

Het rapport second opinion MKBA

Download het rapport/ lees op mobiel