Nieuw logo SATL wijst vliegtuigen de weg

Van vertrouwd naar nieuwe duidelijkheid

De wens  om voor SATL een helder communicatief logo te kunnen voeren leefde al langer en na een zoektocht kwam de professional Henk-Jan Panneman op ons pad. Hij heeft ons aangeboden om zich kosteloos in te zetten om voor ons een nieuw logo te ontwerpen.

Henk-Jan heeft zich flink verdiept in SATL, de drijfveren en de doelen. Vervolgens heeft hij een uitgebreid onderzoek gedaan, schetsen gemaakt, kleurvoorstellen gedaan. Hij deed meerdere voorstellen waar we uiteindelijk uit konden kiezen.

Dit alles heeft geresulteerd in een in onze ogen heel stoer helder beeldmerk wat uitstraalt waar wij met z’n allen voor staan.

Het ‘oude’ logo straalt hechtheid en samenwerking uit, twee waarden die ons hebben gebracht waar we nu staan, door ons te verenigen zijn we zichtbaar geworden en onze samenwerking zorgt voor een heel breed draagvlak met vele knappe koppen. Deze waarden zullen we nooit loslaten.

Het nieuwe logo laat zien waar we heen willen, vliegtuigen horen hoog in de lucht en niet vlak boven de mensen.

Een autosnelweg leg je niet aan vlak naast een woonwijk en een ‘luchtsnelweg’ kan ook niet zomaar vlak boven de huizen worden aangelegd. Vliegverkeer is relatief ongemerkt steeds meer ruimte gaan innemen in ons kleine land en luchtruim. Steeds meer mensen ondervinden flinke hinder.

Als SATL staan wij voor de inwoners van dit land en zijn wij tegen laagvliegen. Het nieuwe logo laat dit symbolisch sterk zien, met een pijl wordt het vliegtuig gedwongen hoog te vliegen. Wij zijn enorm trots op het nieuwe logo en wij zijn Henk-Jan Panneman enorm dankbaar voor het mooie ontwerp, dank je wel Henk-Jan!

Er zijn verschillende versies van het logo gemaakt. Een volledige versie voor gebruik buiten de eigen kanalen (bijvoorbeeld door externen), een verkorte versie voor op de eigen website waar de volledige naam ook al uitgeschreven staat, een pictogram voor sociale media en een favicon voor naast de site-url.

Nieuwe SATL - logo volledig
Nieuwe SATL – logo volledig
Nieuwe SATL - logo verkort
Nieuwe SATL – logo verkort
Nieuwe logo – pictogram voor sociale media

Een ieder in onze achterban kunnen wij een samenwerking met Henk-Jan van harte aanraden, kijk voor zijn contactgegevens op de website: https://panneman.nl

.